Handlekurv
0 item(s) - Kr0,00

Gjeldende betingelser

Alle kjøp på postordre og over internett dekkes av paragrafen om angrefrist i kjøpsloven.
Dette gir deg rett til å returnere varen innen 10 dager etter at du har mottatt denne. En forutsetning for at full heving av kjøpet skal finne sted, er at varen er i en slik stand at den kan selges videre uten verditap. Ved bruk av angrefristloven er det kundens ansvar å dekke returporto. Ferdig utfylt returskjema vedlegges varen som returneres til:

Eureka RC,
Øvre Prinsdals vei 36G,
1266 Oslo

Ved bestilling av meget dyre varer forbeholder vi oss retten til helt eller delvis å kreve forskuddsbetaling.
Varen er Eureka RC eiendom inntil fullt oppgjør er mottatt.
Reklamasjonsretten er en lovfestet rett til å reklamere (klage) på mangler ved produktet ved forbrukerkjøp. Retten omfatter bare det som loven kaller "mangler".
Det er en mangel når produktet ikke er som avtalt eller er dårligere enn det man generelt kan vente av tilsvarende produkter.
Hvis det blir konstatert at varen har en mangel har du rett til å få feilen reparert, kreve prisavslag, erstatning for påførte tap eller heve (omgjøre) kjøpet. Poenget er at du ikke skal bli skadelidende fordi selger har solgt deg et dårlig produkt. Klagen må alltid fremsettes så snart som mulig etter at feilen viste seg.
Siste frist etter loven er 2 eller 5 år avhengig av varens normale holdbarhet.

Uavhentede, bestilte  pakker er kundens ansvar og blir fakturert våre portuutlegg
og kr 250,- i omkostninger. Mangel på slik betaling blir sendt til rettslig inkasso.
Retur av varer må avtales i hvert enkelt tilfelle. Slike varer må  være skadefrie, ikke montert eller tatt i bruk. Deleposer o.l. må være uåpnet, og returvaren skal sendes i original, uskadet emballasje. Kunden dekker selv uten unntak returporto. Oppkrav kan ikke benyttes for retursendinger.
Varer m. leveranseskade:Skade på innhold i sending er Postens eller andre transportørers ansvar og må forelegges disse umiddelbart. Skade på forsendelser skal alltid  behandles etter transportørens foreskrifter.

Vi gir full garanti i følge kjøpsloven på alle produkter som er levert av oss. Ta godt vare på faktura/kvittering for senere bruk i garanti eller reklamasjonsaker

Vi forbeholder oss retten til å endre priser og utvalg på disse websidene uten forutgående varsel.
Dette er spesiellt aktuelt i disse finanskrisetider med urolige valutakurser og mye usikkerhet.

Copyright © 2015. Eureka RC. Med enerett

Tilbake